Woningen | Deltakwartier Arnhem
volg ons!
Belangstelling

Interesse? Neem contact met ons op!

Contact

Woningen

(vrije sector huurwoningen)

Drie fases, heel veel huurmogelijkheden

Wil je huren in Deltakwartier? Dan heb je volop keuze. In totaal verrijzen er 151 vrije sector huurwoningen in vier verschillende types. De eerste twee fases zijn inmiddels verhuurd en opgeleverd. De woningen in de laatste fase zijn in 2019 gereed voor oplevering. Huur je een nieuwbouwwoning van Deltakwartier, dan kies je voor luxe en comfort. Perfect geïsoleerd en mooi afgewerkt. Ook de complete keuken en luxe badkamer zijn al geïnstalleerd.


Fase 1

Inmiddels verhuurd!

Ruime tweelaagse eengezinswoningen (zowel hoek- als tussenwoningen) voorzien van drie slaapkamers, berging en een tuin op het zuiden. De woningen zijn voorzien van een luxe Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur en sanitair van Villeroy & Boch en Grohe.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte ca. 98m2

- Kaveloppervlakte 113 - 150 m2

- Alle tuinen zijn gelegen op het zuiden

- Opgeleverd!

Fase 2

Vrije sector huurwoningen

De 83 eengezinswoningen in deze fase worden gefaseerd opgeleverd. De architectuur is eigentijds en de woningen zijn zeer ruim met drie slaapkamers en een complete keuken en badkamer. Op de zolderverdieping maak je gemakkelijk een extra slaapkamer. Indicatie oplevering (laatste fase) eind 2018.

Schrijf je nu in!


Fase 3

Vrije sector huurwoningen

Verhuur fase 3 is gestart.

In deze fase heb je de keuze uit verschillende typen hoek- en tussenwoningen met drie volwaardige verdiepingen. Qua architectuur zijn ze net weer even anders dan de woningen in de eerste twee fases. Maar de leefruimte, het comfort en de luxe afwerking, zijn écht Deltakwartier. Indicatie oplevering eerste woningen begin 2019.

Bekijk het aanbod